3.4.

Uspješno je završena deseta po redu edicija Soft Skills Academy Sarajevo!

Sa ponosom vas obavještavamo da je Soft Skills Academy 2022 uspješno završena!

Na radionici je učestvovalo 40 ambicioznih participanata koju su se najviše istakli svojim motivacionim pismom, i time su dobili priliku biti dio ovogodišnje Soft Skills Academy  priče.  Kao i svake godine, participanti su imali priliku slušati 5 interesantnih tema, a ove godine treneri su izabrali sljedeće teme:  “Počnimo od sebe”, “Prezentacijske vještine”, “Govor tijela” , kao i dvije teme na engleskom jeziku: “Arrange your time so you don't get stressed” i “How motivation can work in your favour”.

Sve radonice su ineraktivnog tipa, a vode ih certificirani EESTEC treneri koji su ove godine došli čak i iz drugih zemalja, a to su: Marijana Udovičić, Seid Korać, Elvis Skoždopolj, Petra Tanković i Nejc Kastelan. 

Radionica je trajala tri dana, a zvanično je završena u nedjelju,  27. marta, kada je održana i svečana ceremonija zatvaranja gdje su participantima uručeni certifikati, CV suplementi i simbolični pokloni.

Svim kandidatima koji su bili dio ovogodišnje radionice upućujemo iskrene čestitke, a onim koji ove godine nažalost nisu dobili tu priliku, toplo preporučujemo da svoju sreću okušaju na nekoj od narednih edicija!

Budite korak ispred!

Copyright (C) EESTEC LC Sarajevo 2024