29.12.

Uskoro opet sa vama!

Intelektualne vještine, važne skoro kao i formalno obrazovanje, neophodne su za usavršavanje i unapređenje. Ambiciozni studenti, koji se žele izdvojiti iz mase svojim znanjem i vještinama te nadmašiti konkurenciju na tržištu rada, ciljna su grupa predstojećeg projekta Soft Skills Academy Sarajevo 2019.

Soft Skills Academy Sarajevo je besplatna trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu.

EESTEC LC Sarajevo, po sedmi put, organizuje Soft Skills Academy Sarajevo koja će se održavati u periodu od 8. do 10. marta 2019. godine. Iz godine u godinu projekat privlači veliku pažnju i zainteresovanost velikog broja studenata, što je više nego dovoljan razlog da se tradicija nastavi i ove godine.

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a 40 odabranih će imati priliku da prisustvuju treninzima. Treninge će držati certificirani EESTEC treneri.

Prijavite se uskoro!

Pratite nas na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i Linkedin.

Budite korak ispred!

Copyright (C) EESTEC LC Sarajevo 2024