23.8.

SSA Sarajevo LITE - SUMMER 2020 je završena!

Prva edicija Soft Skills Academy Sarajevo LITE - SUMMER 2020 je završena. Hvala učesnicima radionice, trenerima i našim partnerima što su prepoznali značaj projekta i izdvojili vrijeme kako bi bili dio naše dvodnevne priče. Participanti su imali priliku slušati treninge Stress management, Prezentacijske vještine, Govor tijela i Lični razvoj i angažman u zajednici. Naši treneri koji su se potrudili da ova radionica itekako bude zanimljiva i korisna su Mustafa Šuvalija, Marijana Udovčić, Elvis Skoždopolj i Ismet Sokoljanin. Na ceremoniji zatvaranja svi učesnici dobili su certifikat o učešću i CV suplement, koja će im zasigurno pomoći prilikom apliciranja za posao.

Hvala našim partnerima radionice Violeta, Džajić Commerce, Podravka, Omcafe, GoCloud group, Market Makers i Historijski muzej Bosne i Hercegovine. Također, hvala medijskim pokroviteljima radionice Klix, BH radio1, Hoću.ba i Studomat koji su pomogli promociji našeg projekta. 

Ukoliko niste bili dio naše SSA LITE preporučujemo vam da pratite naše profile na društvenim mrežama Instagram, Facebook i LinkedIn, jer za vas pripremamo još mnogo zanimljivih radionica koje bi vas mogle zanimati. 

Copyright (C) EESTEC LC Sarajevo 2024