19.7.

Guess who’s back!?

Mehke vještine (eng. soft skills) su kombinacija vještina koje pomažu pri ličnom i profesionalnom razvoju svakog pojedinca. Omogućavaju ljudima da bolje upravljaju okruženjem, dobro rade u timu, izvršavaju uspješno svoje zadatke i dostižu vlastite ciljeve.

Svjesni važnosti mehkih vještina, kao i sve strožijih zahtjeva tržišta rada, smatramo da ih je potrebno konstantno usavršavati. Studentima svih fakulteta u Sarajevu koji žele raditi na sebi i svojim vještinama, koji žele biti korak ispred konkurencije, donosimo lijepu vijest - ovog ljeta se održava prva edicija Soft Skills Academy Sarajevo LITE - Summer 2020. 

Soft Skills Academy Sarajevo LITE - Summer 2020 je besplatna dvodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu. 

Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta u Sarajevu, a 30 odabranih će imati priliku da prisustvuje treninzima koje drže certificirani EESTEC treneri.

Jeste li spremni da ovo ljeto uradite nešto dobro za sebe i budete korak ispred? 

Prijave su uskoro otvorene!

Pratite nas na društvenim mrežama - 

Instagram, Facebook i Linkedin.

Copyright (C) EESTEC LC Sarajevo 2024